Bursele care îți deschid calea către o facultate de top – Îți susținem pasiunea pentru cariera medicală!

O facultate medicală de viitor, cu tehnologii de ultima oră, unde profesorii vin de la Coventry University UK și din Rețeaua REGINA MARIA, unde 75% din ce înveți este practic, iar la final obții o diplomă cu acreditare internațională?

Da, este vorba chiar de o facultate din România! La Academia Europeană pentru Asistenți Medicali, vrem să te ajutăm să ai cariera medicală de vis pe care o meriți, chiar în țara ta. Deoarece inovăm acest domeniu, lucrăm constant la dezvoltarea facultății noastre și aducem noi avantaje pentru tine!

Ai auzit și că după finalizarea studiilor la facultatea noastră, poți avea asigurat jobul de asistent medical? Rețeaua REGINA MARIA este membru fondator și educational, oferă și oferă posturi pentru tine, după finalizarea studiilor! 

Poți ajunge să nu plătești nimic timp de 3 ani, până la absolvire!

Pentru studenții acceptați până la sesiunea de admitere din iunie (inclusiv) și care își confirmă locul, taxa de școlarizare este 6.000 EUR/an, cuantumul rămânând fix pe perioada celor 3 ani de studii. Taxa de studii include accesul la cursurile, spațiile de învățare și la experții Academiei Europene pentru Asistenți Medicali.

Dacă nu poți acoperi această sumă, te susținem și cu moduri alternative de finanțare!

Studenții înscriși la Academia Europeană pentru Asistenți Medicali care au dificultăți materiale în a susține costul presupus de taxa de școlarizare, se bucură anual de sprijinul echipei de management a facultății și a Rețelei REGINA MARIA.

Primul tip de bursă este cea oferită de REGINA MARIA, în valoare de € 1600 / an.

Dacă vrei să lucrezi la Rețeaua REGINA MARIA timp de 3 ani după finalizarea studiilor, primești această bursă specială.

Al doilea tip de burse este cea de performanță, în valoare de € 1500 / an.

Această bursă este acordată pe criterii de merit – inițial în baza scorului de la admitere și ulterior în funcție de rezultatele academice din fiecare semestru.

Al treilea tip de bursă este bursa socială, în valoare de € 2500 / an.

Criteriile pe care se acordă sunt legate de venitul demonstrat al familiei. Condiția este ca bursierii să aibă rezultate academice peste medie (în prima jumătate a grupei de studenți).

Toate bursele se pot cumula.

Pe lângă bursele pe care le oferim, îți aducem o soluție în plus de finanțare – FINS, soluția de credite educaționale! Împrumuturile educaționale FINS special create pentru studenții Academiei. Ai acces la un împrumut conceput pentru acest program de studiu, care îți va acoperi total valoarea taxei școlare pe toți anii. Banii îi vei returna doar după absolvirea facultății, într-o perioadă de maxim 5 ani. Detalii despre acest tip de credite educaționale pe www.hellofins.com.

Soluția job-ului part-time la Rețeaua REGINA MARIA vine și ea în sprijinul tău. Vei lucra maxim 20 ore pe săptămână, iar programul va fi flexibil, adaptat orarului tău de studiu. Tipurile de joburi: recepționer, operator call center, infirmier, asistent medical necalificat.

Nu uita că primul pas pentru a accesa aceste burse este să aplici (https://nursing-academy.eu/inregistrare-academia-europeana-pentru-asistenti-medicali/) la noi și să primești un răspuns afirmativ. 

Așteptăm aplicația ta! Dacă ai neclarități sau vrei să te ajutăm în procesul de aplicare, ne poți contacta la telefon: +40 758 818 164 și pe email: info@nursing-academy.eu

Toate articolele
Icon Subscribe Descarcă broșura!