Asigură-ți din timp cariera ca asistent medical! Vezi ce înseamnă oferta condiționată la cea mai modernă facultate pentru asistenți medicali din România

În țara noastră, 135.056 de asistenți medicali erau angajați în anul 2015 – 44% din totalul personalului sanitar. În 2017 numărul a crescut la 323.689, conform INS. Importanța acestui rol devine clară tuturor. Studiul realizat de Centrul European pentru Dezvoltarea Învățământului Vocațional (CEDEFOP) arată că domeniul medical este pe locul 2 în topul joburilor de viitor din România, cu un estimat de 192.996 de poziții deschise în următorii ani. 

Toate aceste cifre și statistici dovedesc faptul că meseria de asistent medical este esențială societății și că va deveni din ce în ce mai căutată. Dacă te pasionează medicina și vrei să salvezi vieți, această carieră s-ar putea să fie menirea ta. Pentru a te susține să îți construiești un parcurs profesional de succes, îți aducem cea mai modernă facultate pentru asistenți medicali din România.

Explorează și află mai multe despre ce presupune rolul unui asistent medical

Pentru a-ți asigura un parcurs de succes ca asistent medical, te ajută să începi să te pregătești din timp pentru această carieră. Primul pas este să testezi dacă este cariera potrivită pentru tine. Poți citi în articolul nostru despre importanța acestui domeniu și modurile prin care poți vedea dacă ți se potrivește! Îți vor fi de folos și evenimentele noastre: ai parte de doze de învățare la webinariile medicale cu experți iar la Open Doors, descoperi totul despre cum aplici la facultatea noastră și cum va fi viața ta de student aici. Aceste oportunități te ajută să faci primii pași în domeniu și să vezi dacă este în menirea ta să devii asistent medical. 

Dacă te ajuta să primești ghidare și să discuți cu un profesionist, scrie-ne oricând și te punem în legătură cu echipa noastră de admitere. Discutând, afli mai ușor dacă ți se potrivește să devii asistent medical, toate avantajele educaționale pe care ți le oferim și cum poți aplica ușor la facultatea noastră.

Aplici online chiar din clasa a XI-a 

Pentru a face procesul de admitere și mai ușor pentru tine, îți spunem că poți aplica online și ușor chiar din clasa a XI-a! Astfel, îți poți asigura din timp locul la facultatea noastră și ai șanse mai mari de a accesa bursele pe care ți le punem la dispoziție. 

Poți fi admis indiferent de profilul pe care îl vei absolvi în liceu și fără să fie nevoie de un examen de admitere. Admiterea ta are loc online și trebuie doar să urmezi acești pași:

  1. Intră pe site, la secțiunea „aplică aici”; 
  2. Completezi formularul cu Personal details, Academic details – liceul și programul tău;
  3. Atașezi în aplicație și un scurt eseu de motivație și un video statement, care ne ajută să vedem mai bine de ce vrei să alegi facultatea noastră.

După ce ne trimiți aplicația online, noi evaluăm răspunsul tău și revenim în scurt timp. Dacă treci de această etapă, vei participa la un interviu cu echipa noastră de admitere. Apoi îți facem o ofertă condițională pentru a deveni student. Criteriile pe care trebuie să le îndeplinești pentru a putea primi un răspuns ferm și deveni student la facultatea noastră sunt:

  • Promovarea examenului de Bacalaureat cu o medie de minimum 7.50;
  • Trecerea unui test gratuit de competențe pentru limba engleză dat cu echipa de admitere a Academiei Europene pentru Asistenți Medicali sau orice alt examen de limba engleză cu acreditare internaţională, la nivel de cel puțin B2 (se poate echivala cu proba de competențe lingvistice din cadrul examenului de Bacalaureat).

Oferta condițională înseamnă și că acestea sunt ultimele două condiții care trebuie bifate. Odată ce le îndeplinești și îți confirmi locul prin plata taxei, te primim cu brațele deschise în echipa noastră de studenți!

Care sunt următorii pași după ce primești acceptul final?

Felicitări! Ne bucurăm să te avem alături și abia așteptăm să începem noul an școlar. Câteva beneficii extra de care te bucuri sunt:

Dacă te-ar ajuta să primești sprijin în procesul de aplicare, ne poți scrie oricând, pentru că avem o echipă specială de admitere care îți stă la dispoziție! Poți discuta cu ei și primi suport și sfaturi de la aceștia, totul pentru a te asigura că ai încredere în pasul pe care îl faci și că îți este ușor să aplici la facultatea noastră! Mult succes – așteptăm înscrierea ta!

Toate articolele
Icon Subscribe Descarcă broșura!