Descoperă lucruri mai puțin știute despre asistența medicală cu aceste resurse!

Știm că ești în vacanță și că deși ai atâta timp liber, uneori parcă nu mai ai inspirație pentru ce să faci într-o nouă zi. Stai fără grijă! Ca să te ajutăm să combați plictiseala și să înveți în același timp câteva lucruri despre opțiunile de carieră pe care le ai, ți-am pregătit niște surse din care afli ușor noi informații utile! 

Ți-am tot povestit despre cariera de asistent medical. Acest domeniu este indispensabil atât pentru sfera medicală, cât și pentru buna funcționare a societății și este, conform Business Insider, pe locul 1 în topul celor mai bine plătite meserii ale viitorului. Ca să te ajutăm să vezi câteva perspective noi despre această carieră, am compilat pentru tine câteva surse cool din care să te informezi. Bonus: ele sunt la câteva click-uri distanță! 

Ești tipul vizual sau îți place să dai play la filme? 

Credem atunci că ți-ar plăcea canalul de Youtube Johnson & Johnson Nursing. Emoționante, reale și bazate pe povești adevărate, materialele lor pot fi inspirația de care ai nevoie să începi o carieră în care ai ca termeni cheie compasiunea și salvarea vieții altora. 

Află informații utile despre sistemul medical, sănătate dar și despre asistența medicală pe canalul de YouTube al Rețelei REGINA MARIA

Îți place să citești părerea, sfaturile și experiența celorlalți și să înveți așa lucruri noi? La fix, avem o grămadă de resurse pentru tine și pe partea asta!

De la cele mai noi vești despre asistența medicală, până la informații de interes general pentru domeniu – îți recomandăm să descoperi blogul celor de la Jurnalul Asistenților Medicali

Încă un blog cu informații interesante pentru asistenți medicali sau interesante și utile în medicină găsești și aici! Că tot este vară și pielea este un subiect (mai) sensibil, ce zici de un articol cu 50 de mici informații interesante despre piele? Acesta ne-a atras nouă atenția prima dată.

Nu uita că și noi updatăm des secțiunea de blog de pe nursing-academy.eu cu articole utile pentru tine. Stai cu ochii pe ce mai postăm! 

Alte câteva site-uri utile pentru tine găsești aici! Acestea două povestesc atât despre ce presupune cariera de asistent medical, cât și despre ce oportunități de joburi ai, ce aptitudini sunt necesare în acest domeniu și multe informații care să te ajute să-ți dai seama dacă este o carieră pentru tine.

Vrei să afli despre asistența medicală și niște topic-uri mai puțin știute, din spatele cortinei? Urmărește aceste pagini de social media, care îmbină informația cu umorul. Toate sunt la un like sau follow distanță!

Nu uita să ne dai și nouă follow pe paginile noastre de Facebook și Instagram! Vei găsi multe resurse utile despre domeniul asistenței medicale. Urmărește-ne ca să afli noile vești despre viitoarele evenimente gratuite pe care ți le pregătim, din care poți afla dacă asistența medicală este pentru tine! 

Toate articolele