Ți se potrivește cariera de asistent medical? Vino la o întâlnire 1-to-1 cu specialiștii nostri pentru a primi răspuns la curiozitățile tale! EN

Cariera de asistent medical este una care nu va expira niciodată – studiile anunță această vocație în topul căutăriilor de viitor și câștigurilor salariale – indiferent de provocările care vor apărea pe piața muncii ca urmare a dezvoltării tehnologiei. Pentru a fi un asistent medical de succes este nevoie de vocație și pasiune, dar și un parcurs educațional adecvat, în care să fii ajutat de experții din domeniu să înțelegi fiecare procedură.

Dacă nu știi deocamdată dacă este pentru tine această carieră, îți spunem că ai oportunitatea să participi la o întâlnire 1-to-1 cu unul dintre specialiștii noștri, în care vei putea pune întrebări și afla tot ceea ce vrei să știi despre meseria de asistent medical. Aici găsești linkul pentru a te înscrie!

Academia Europeană pentru Asistenți Medicali propune un program de licență de trei ani, cu specializarea de Asistent Medical Generalist. Modelul educațional și programa de studii sunt dezvoltate în baza colaborării cu universități internaționale de prestigiu și în parteneriat cu Rețeaua Regina Maria.

Universitatea Coventry din Marea Britanie este partenerul nostru educațional – profesori de la această instituție vor preda o parte din cursuri, în engleză. Este important să știi încă de pe acum că diploma pe care o vei obține este acreditată în Marea Britanie și recunoscută la nivel internațional, deci oportunitățile pe care le vei avea nu se limitează doar la țara noastră. În timpul studiilor vei putea chiar să lucrezi part-time în domeniu și vei face practică în cele mai moderne spitale din România. La final poți obține un loc de muncă chiar într-una dintre aceste unități!

Vei avea 3066 ore de practică în care descoperi 8 spitale, 44 de policlinici, 4 maternități, 27 de centre de imagistică și 42 de laboratoare medicale. În centrele de simulare vei putea studia pe manechine de înaltă fidelitate și echipamente moderne. 25% din timpul de învățare va fi petrecut în astfel de centre de simulare!

Dacă ești în clasa a XI-a sau clasa a XII-a poți aplica deja pentru Academia Europeană pentru Asistenți Medicali, completând formularul de înregistrare!

*pentru a fi admis la Academia Europeană pentru Asistenți Medicali trebuie să obții o medie de Bacalaureat de cel puțin 7.50 și să promovezi un test de limba engleză cu nivelul B2.

Toate articolele
Icon Subscribe Download the brochure!