Experiența internațională de studiu, încă din semestrul I! Avantajele pe care ți le aduce modelul educațional britanic

Tu cum îți imaginezi experiența facultății? Practica pe echipamente de ultimă generație, profesioniști din cea mai modernă rețea de sănătate care îți predau alături de profesori internaționali și timp petrecut aproape integral în practică? Dacă aceste criterii sunt pe lista ta, ne bucurăm să îți spunem că le bifezi pe toate în cei 3 ani în care studiezi la Academia Europeană pentru Asistenți Europeni!

Pentru a te ajuta să primești cele mai bune cunoștințe și perspective de carieră, îți mai aducem un avantaj, unic pe piața din România! Ai acces la programul de licență bazat pe modelul educațional britanic, prin care te bucuri direct la tine în țară de o experiență internațională de studiu! Hai să îți spunem mai multe.

Acest lucru este posibil prin intermediul partenerului nostru educațional din Marea Britanie – Coventry University! Diploma pe care o obții la finalul celor 3 ani este emisă de această instituție și recunoscută de OAMMR România

Ai acces la cele mai bune avantaje de studiu! Ți-am pregătit un video prin care poți vedea mai ușor motivele pentru care am ales Coventry University ca partenerul nostru educațional:

Dacă visezi la o experiență internațională de studiu, te bucuri de ea direct la tine în țară, chiar din primul semestru! 

  • Cursuri în engleză, o parte din ele fiind predate de profesorii de la Coventry University
  • Poți alege să faci un stagiu de practică de 3 luni în Marea Britanie; mergi la cursuri alături de studenți din universități britanice, faci practică în spitalele NHS și să participi la workshop-uri în cadrul celui mai modern centru de training dedicat studenților;
  • Realizezi proiecte online împreună cu studenții de la Coventry University din Marea Britanie (care vin din mai multe colțuri ale lumii) și primești feedback de la echipe de profesori români și britanici 
  • Learning through experience – Înveți practic într-un centru de simulare adaptat după modelul celui de la Coventry University

Learning through exploration” (învățarea prin explorare practică) este un principiu de bază pentru Coventry University la care ai acces și tu, pentru că 75% din timpul tău va fi petrecut în practică! Astfel, primești acces la un mediu orientat spre dezvoltarea abilităților și nevoilor necesare cu adevărat meseriei de asistent medical.

Programul de licență pe care l-am construit pentru tine este similar celui pe care îl urmează asistenții medicali din Marea Britanie pentru a obține calificarea de Asistent Medical, în NHS (National Health Service – sistemul de asistență medicală de stat în Regatul Unit). Optând pentru Academia Europeană pentru Asistenți Medicali, beneficiezi direct în România de un program pe care l-ai putea studia doar în Marea Britanie!

Știai că programul de Adult Nursing oferit de Coventry University este în top 5 cele mai bune astfel de programe din UK, conform the Guardian University Guide 2020? 

Alte rating-uri de care instituția se bucură sunt:

  • Premiul Universitatea anului privind experiența studenților (The Times and Sunday Times Good University Guide 2019)
  • Aur pentru Învățământ și Învățare (Cadrul de excelență în predare 2017)
  • Top 15 universități (din 2015 și până în prezent, conform Guardian University Guide)
  • #4 pentru asistență medicală (Guardian University Guide 2020) 
  • Gold Standard în învățare și predare, cu punctaj maxim la predare, perspective de angajare pentru absolvenți, facilități și internaționalism (QS Stars Rating System 2019)
  • Aur la ultimul Teaching Excellence Framework, instituție care declară despre Coventry University că au „o cultură instituțională deosebită, care pune accent pe recunoașterea și recompensarea predării excelente”; accent deosebit pe angajabilitate și dezvoltarea abilităților care sunt foarte apreciate de angajatori.”

Poți citi aici mai multe despre premiile obținute de Coventry University.

Vrei să afli totul despre avantajele pe care ți le aduce acest sistem britanic și să descoperi cum poți studia direct în România la o facultate cu deschidere internațională? Te așteptăm la evenimentele noastre de Open Doors, unde primești live răspuns de la echipa facultății și descoperi dacă meseria de asistent medical ți se potrivește, dar și cum aplici ușor la cea mai modernă facultate pe acest domeniu. 

Aici te poți înscrie la următoarele noastre Open Doors. Ele au loc online și sunt gratuite, așa că profită de această oportunitate! Te așteptăm! 

Toate articolele
Icon Subscribe Descarcă broșura!