Experiența medicală internațională vine acum direct la tine în țară!

Visezi la o carieră medicală bazată pe tehnologiile de ultimă generație? Sau ai vrea să studiezi în afară pentru a căpăta o experiență vastă?

Cum ar fi să îți spunem că le poți avea acum pe amândouă? Acum, studiezi la tine în țară ca afară! Îți aducem singura facultate medicală pentru asistenți medicali din România realizată în parteneriat cu o instituție universitară britanică – Coventry University

Academia Europeană pentru Asistenți Medicali este facultatea care îți oferă un program de licență de 3 ani, cu specializarea de Asistent Medical Generalist, având la bază modelul educațional britanic. 

Modelul educațional și programa de studii sunt dezvoltate în parteneriat cu Coventry University și Rețeaua de Sănătate REGINA MARIA. Înveți în România, direct de la cei mai buni profesori internaționali și experți în medicină și asistență medicală. Anual, vei avea o perspectivă nouă, prin prisma profesorilor britanici care vin să îți predea. Întregul program de licență este identic cu cel pe care îl urmează asistenții medicali din Marea Britanie pentru a obține această calificare, în NHS (National Health Service), sistemul de asistență medicală de stat în Regatul Unit).

Care sunt motivele principale pentru care dezvoltăm această facultate alături de Coventry University? Aceasta este lider educațional în mai multe domenii, ceea ce se aliniază cu viziunea noastră de a crea cea mai modernă instituție medicală de învățământ din țară. Astfel, te pregătim o carieră medicală actuală și garantată, care inovează și ea odată cu noile descoperiri.

  • Cel mai modern centru de simulare medicala din Europa
  • Centru de simulare și învățare aplicată. Învățarea are loc prin simulare, exerciții aplicate în grupe mici și mentorat cu asistenți cu experiența
  • “Gold Standard Award” pentru predare
  • “National teaching excellence framework “,  sistemul care evaluează calitatea experienței de învățare a studenților prin comparație cu toate universitățile din UK
  • A doua cea mai bună universitate în UK din perspectiva satisfacției studenților
  • 96% din absolvenții de nursing lucrează în domeniu la 6 luni după absolvire

Programul de studiu este bilingv: studiul va fi 100% în limba engleză, iar practica în limba română. Mai multe despre practica ta? La facultatea noastră, punem această parte pe primul loc, astfel încât 75% din învățarea ta este petrecută în practică, în cel mai modern spital din țară – Ponderas Academic Hospital!

Diploma pe care studenții o obțin la finalul celor trei ani de studii, prin dobândirea celor 240 credite ECTS, este Bachelor Degree – Nursing, oferită de Coventry University şi recunoscută internaţional, dar și național, de către OAMMR.

Cursurile vor fi predate de către o echipă de profesori din România și UK, atat în ceea ce privește modulele de curs, cât și în ceea ce privește simularea clinică. Toți profesorii români și Coordonatorul de Practică clinică sunt asistenți medicali cu experiență de peste 10 ani.

Câți profesori vei avea în fiecare an?

  1. In anul 1, vei avea 6 profesori și experți din UK și 3 din România 
  2. In anul 2, vei avea 3 profesori și experți din UK și 5 din România 
  3. In anul 3, vei avea 2 profesori și experți din UK și 6 din România 

În anul I, vei avea primele 12 săptămâni predate direct de profesorii de la Coventry University! Apoi, vei avea parte de o săptămână de joint courses, unde aceștia vor preda alături de experții REGINA MARIA. Vei aborda materii precum Fundamental Skills for Person and Family-centered Care sau Introduction to the Foundations of Nursing Practice. În semestrul al doilea al primului an, cursurile tale vor fi susținute tot de profesori britanici!

Urmărește-ne pentru toate detaliile pe care ți le vom aduce despre facultatea noastră și aplică de acum, pentru a-ți asigura locul! Care sunt următorii pași după ce ești acceptat? Primești de la noi o ofertă condiționată, prin care confirmăm că vei deveni student la facultatea noastră de îndată ce vei absolvi examenul de bacalaureat cu o notă peste 7.50.

Scrie-ne oricând dacă te putem ajuta cu întrebări sau îndrumări pentru a aplica! Îți dorim succes în parcursul tău academic!

Toate articolele
Icon Subscribe Descarcă broșura!