Campanie referral

Salutare!

Ne bucurăm să te vedem atât de interesat de Academia Europeană pentru Asistenți Medicali și de programul de licență pe care îl punem la dispoziția tinerilor care doresc să își construiască o carieră în domeniul medical.

Știi pe cineva drag care își dorește să studieze la standardele din afară direct în țară? Cum ar fi dacă la finalul studiilor va avea o diploma emisă de Coventry University, recunoscută în țară și în străinătate? 

Academia Europeană pentru Asistenți Medicali îți oferă oportunitatea de a recomanda pe cineva care să aplice la programul nostru și să aibă parte de o învățare practică și experiențială, într-o rețea modernă de spitale, având parte de aceeași experiență ca un student international cu avantajul că la finalul studiilor va avea un job asigurat. 

Cum poți face asta?

  1. Completezi acest formular cu datele persoanelor pe care le consideri interesate  de programul nostru de licență
  2. Imediat după, consilierii noștri educaționali vor lua legatura cu acestea pentru a le facilita procesul de admitere
  3. Dacă  persoanele recomandate de tine aplică , sunt acceptate și confirmate (adică au plătit depozitul de 10% din taxa de școlarizare) vei primi un  bonus salarial de 1.000 lei / recomandare confirmata
  4. Procesul nu se oprește aici. Dacă sunt acceptate și confirmate persoanele recomandate de tine, vor primi o reducere de 333 euro / an din taxa de școlarizare.

Următorul pas îl poți face tu – recomandă-ne!

 *Această propunere este valabilă în lunile aprilie și mai 2020