Cum a fost prima saptămână la ENA

START INDUCTION!

Suntem bucuroși să anunțăm începerea primului an universitar la Academia de Asistenți Medicali! Ne-am dorit foarte mult să împărtășim sentimentul de entuziasm cu viitorii studenți, așa că am sărbătorit evenimentul împreună!

GET TO KNOW EACH OTHER

Academia Europeană pentru Asistenți Medicali a fost fondată de Rețeaua de Sănătate REGINA MARIA, în parteneriat cu una dintre cele mai moderne universități britanice – Coventry University. Facultatea oferă un program de licență de 3 ani, cu specializarea de Asistent Medical Generalist. Întregul program de licență este identic cu cel pe care îl urmează asistenții medicali din Marea Britanie pentru a obține această calificare.

Pe parcursul celor 3 ani de studii, poți explora peste 15 secții medicale alături de asistenți medicali cu multă experiență. Petreci 75% din timpul studiilor făcând practică în centre de simulare cu echipamente medicale dedicate învățării și manechine de înaltă fidelitate. 

Coventry University & European Nursing Academy Teachers

La Academia Europeană pentru Asistenți Medicali studiezi în limba engleză asistat de profesori internaționali, experți în medicina și asistență medicală. Împreună cu profesorii de la Coventry University studenții noștri vor avea în Anul I o serie de module care îmbina procesul de învățare practică cu cel experiențial și internațional. Descarcă broșura aici!

Dintre profesorii facultății fac parte și:

Careers & Student Jobs

Ca student al Academiei, beneficiezi de un job part-time pe perioada studiilor încă din prima săptămână de școală într-unul dintre spitalele și clinicile din Rețeaua REGINA MARIA. Astfel, te întreții pe tot parcursul studiilor fără griji și cunoști personalul medical cu care poți ajunge să lucrezi mai târziu. Printre posturi se numără: call center medical, ajutor pentru asistenți medicali sau pentru personalul medical.

La finalul celor 3 ani de facultate, știi ce rol ți se potrivește cel mai mult și ai siguranța locului de munca pe termen lung!

Începând de azi studenții noștri urmează să-și înceapă activitatea în adevăratul sens al cuvântului. Vrei să descoperi și tu secțiile medicale din cadrul unui spital modern? Explorează turul virtual!

Vrei să aflii mai multe despre asistența medicală? Participă la webinarii și intră în contact cu specialiștii din Rețeaua de Sănătate REGINA MARIA care sunt pregătiți să-ți răspundă la orice întrebare și curiozitate! Inscrie-te aici!

Toate articolele
Icon Subscribe Descarcă broșura!