Înveți ca-n afară, la tine în țară! Descoperă modelul educațional, dezvoltat alături de Coventry University

Ai inițiativă, îți place să ajuți și cauți experiențe reale? Cum ar fi să mergi un pas mai departe și să-ți dezvolți aceste skill-uri cu o carieră de asistent medical? 

Îți aducem singura facultate medicală pentru asistenți medicali din România realizată în parteneriat cu o instituție universitară britanică – Coventry University! Academia Europeană pentru Asistenți Medicali este facultatea care oferă un program de licență de 3 ani, cu specializarea de Asistent Medical Generalist, în care 75% din timpul dedicat învățării este practică. 

Îți garantăm contextul în care constant practici ceea ce înveți și te dezvolți! Programul de licență este identic cu cel pe care îl urmează asistenții medicali din Marea Britanie pentru a obține această calificare, în NHS (National Health Service), sistemul de asistență medicală de stat în Regatul Unit).

Coventry University folosește o abordare inovatoare asupra educației, fiind mereu orientată să ofere studenților cea mai bună experiență posibilă. Este a doua cea mai bună universitate în UK din perspectiva satisfacției studenților și deține premiul “Gold Standard Award” pentru predare. Metodele de „învățare prin explorare” crează un mediu de învățare excepțional, folosind cea mai modernă tehnologie pentru a simula diferite situații clinice.

Aceste avantaje în predare ți le aducem și ție prin programul nostru de studii!

  • Înveți prin simulare, exerciții aplicate în grupe mici și mentorat cu asistenți cu experiență;
  • Ai acces la cel mai modern campus pentru studii medicale;
  • Descoperi peste 15 secții și peste 45 de specializări, în doar 3 ani de facultate.

Programul de studiu este bilingv: studiul va fi 100% în limba engleză, iar practica în limba română

Diploma pe care o vei obține la finalul celor trei ani de studii, prin dobândirea celor 240 credite ECTS, este Bachelor Degree – Nursing, oferită de Coventry University şi recunoscută internaţional.

Cursurile vor fi predate de către o echipă de profesori cu o experiență vastă în domeniu, gata să te ghideze în tot parcursul. În plus, sunt adaptate la provocările de actualitate ale meseriei de asistent medical.

Deci, ești gata de o experiență de studiu complexă, care te va pregăti cu adevărat pentru cariera ta ca asistent medical? Poți începe să studiezi chiar din toamnă, cu un program pe măsura visului tău!

Procesul de admitere este deschis permanent și poți aplica chiar din clasa a XI-a sau a XII-a!
Citește aici  mai multe despre cum aplici online și ușor la facultatea noastră și îți așteptăm cât de curând aplicația!

Toate articolele
Icon Subscribe Descarcă broșura!