Despre noi

Model educațional

Academia Europeană pentru Asistenți Medicali este facultatea care îți oferă un program de licență de 3 ani, cu specializarea de Asistent Medical Generalist, având la bază modelul educațional britanic.

Modelul educațional și programa de studii sunt dezvoltate în parteneriat cu Coventry University, la inițiativa Grupului EDUCATIVA și a Rețelei de Sănătate REGINA MARIA

Întregul program de licență este identic cu cel pe care îl urmează asistenții medicali din Marea Britanie pentru a obține această calificare, în NHS (National Health Service, sistemul de asistență medicală de stat în Regatul Unit).

La Academia Europeană pentru Asistenți Medicali studiezi în limba engleză asistat de profesori internaționali și experți în medicină și asistență medicală care fac parte din rețeaua medicală cu cei mai buni medici.

Modelul educațional pe care Academia Europeană de Asistenți Medicali ți-l pune la dispoziție îmbină procesul de învățare practică, cu cel experiențial și internațional, pentru a te ajuta să-ți construiești o carieră încă din primul an de studii.

Pe parcursul celor 3 ani de studii vei avea 3 piloni de învățare:

  • Înveți tehnici medicale alături de specialiști și experți
  • Exersezi în simulatoarele din centrul de training
  • Lucrezi cu pacienți reali în stagiul clinic semestrial

Icon Subscribe Descarcă broșura