Meseria de asistent medical în top 3 cele mai căutate cariere ale viitorului.

Află de ce!

Visezi la o carieră în domeniul medical, dar nu știi ce presupune?

Cum ar fi dacă ai putea să primești toate informațiile despre domeniul medical, meserii, oportunități de viitor și să beneficiezi de răspunsuri la toate întrebările și curiozitățile chiar de la sursă?

Timp de o oră ai oportunitatea de a discuta cu asistenți medicali din REGINA MARIA, liderul în calitatea serviciilor medicale din România despre cariera de asistent medical, aflată în top 3 cele mai căutate meserii din domeniul medical și oportunități de studiu pentru facultate.

Save the date!

Ne întâlnim online pe data de 19 Martie, de la ora 14:30 ca tu să afli totul despre asistența medicală, o meserie care nu expiră niciodată!

Venim în liceul tău ca tu să ai ocazia să afli despre:

  • Ce presupune meseria de asistent medical generalist;
  • Care sunt beneficiile și avantajele meseriei;
  • La ce specializări pot opta asistenții medicali după terminarea studiilor;
  • Responsabilitățile pe care le ai ca asistent medical;
  • Cum poți lucra într-un spital modern, cu cele mai noi tehnologii;
  • Academia Europeană pentru Asistenți Medicali – singura facultate de asistență medicală din România în parteneriat cu Coventry University.

În plus, îți vom răspunde imediat la toate întrebările tale legate de acest domeniu!

Află totul despre meseria de asistent medical!

Academia Europeană pentru Asistenți Medicali este facultatea care îți oferă un program de licență de 3 ani, cu specializarea de Asistent Medical Generalist, în care 75% din timpul dedicat învățării este practică și care are la bază modelul educațional britanic.

Rețeaua de Sănătate REGINA MARIA este membru fondator al Academiei Europene pentru Asistenți Medicali și reușește să pună studenții Academiei în contact cu cei mai buni specialiști din domeniul medical din România și cu cele mai bune servicii medicale, conform studiilor GfK România Private Healthcare Brands Image Study și GfK Brand Performance Study.

Află mai multe despre noi pe https://nursing-academy.eu/ sau contactează-ne la adresa de mail info@nursing-academy.eu.