Procesul de aplicare la facultate în care cel mai important criteriu este motivația ta – Aplici ușor și fără examen teoretic

Știm că urmează o perioadă mai stresantă pentru tine. Fie că ai curând teste, examene, sesiune sau chiar examenul de Bacalaureat, noi îți ținem pumnii și avem încredere că totul va fi bine pentru tine! 

Dacă vrei ca după examene să te relaxezi și să știi că ai o opțiune asigurată pentru facultate, venim pentru tine cu procesul de aplicare online în care cel mai important lucru nu este examenul teoretic, ci motivația ta și dorința de a deveni asistent medical. Hai să-ți povestim mai multe.

Nu mai ai nevoie de încă un examen care să te streseze!

Nu vrem să îți setăm și o verificare a cunoștințelor ca parte a procesului tău de admitere. Te întrebi de ce?

Un principiu de bază la facultatea noastră este Learning Through Experience, preluat din metodologia celor de la Coventry University – partenerii noștri educaționali. De aceea, te susținem să studiezi practic și direct alături de experți medicali tot ce ar trebui să știi despre cariera de asistent medical pe care urmează să o ai. 

În psihologie, se face diferența între prelucrarea profundă și superficială a informațiilor. Aceasta este cunoscută sub denumirea de Teoria nivelurilor procesării. Informațiile procesate superficial pot fi codificate de creier pe baza caracteristicilor simple ale cuvintelor, mai degrabă decât pe semnificație. Deci cunoștințele care nu sunt înțelese pot fi stocate doar în memoria pe termen scurt, unde sunt păstrate pentru un timp limitat. 

Atunci când studiezi practic și în profunzime un subiect, ajuți la formarea amintirilor mai puternice și mai durabile. Pe scurt, știința ne demonstrează că este mult mai util să înveți ceva care are sens și îl dezvolți prin practică, decât să încerci să reții din cărți informația.

Așadar, este mai important pentru noi să ne arăți că vrei să urmezi cariera de asistent medical și să ne spui cum vezi evoluția ta în acest domeniu. Folosește timpul pe care îl ai pentru a te concentra pe examenul de Bacalaureat, nu pe o probă de admitere pentru care trebuie să înveți singur cunoștințe noi. 

Procesul de admitere și aplicare pe care ți-l propunem noi are câțiva pași, gândiți în mod diferit:

  • Citești toate informațiile aici 
  • Începi să completezi formularul de aici, care va conține și un mini-eseu personal de motivație (Cursurile Academiei vor fi în limba engleză, așa că va trebui să completezi formularul tot în limba engleză); 
  • Trimiți online aplicația
  • Noi îți trimitem în câteva zile răspunsul și dacă treci de această etapă, te invităm să participi la un interviu online cu echipa noastră de admissions.

Apoi, îți facem o ofertă pentru a deveni student, condiționată doar de:

  • Promovarea examenului de Bacalaureat cu o medie de minimum 7.50
  • Trecerea unui test de competențe pentru limba engleză dat cu echipa de admitere a Academiei Europene pentru Asistenți Medicali sau orice alt examen de limba engleză cu acreditare internaţională, la nivel de cel puțin B2. 

Până la aplicare te gândești dacă asistența medicală este domeniul care ți se potrivește? Te așteptăm la evenimentele noastre de Open Doors, unde discuți cu asistenții medicali pe care îi poți avea ca profesori și de la care afli secrete din spatele acestei cariere, ce vei studia la facultatea noastră și alte avantaje de care te bucuri ca student, precum burse pe care ți le punem la dispoziție. Înscrie-te aici pentru următorul Open Doors!

Aplică până pe 15 iunie ca să poți intra în noua rundă de acordare a burselor. Tot ce trebuie să faci pentru a aplica este să completezi formularul de pe site, iar noi îți trimitem un răspuns în câteva zile! 

Așteptăm aplicația ta! Dacă ai neclarități sau vrei să te ajutăm în procesul de aplicare, ne poți contacta la telefon: +40 758 818 16 și pe email: info@nursing-academy.eu. Îți urăm succes!

Toate articolele
Icon Subscribe Descarcă broșura!