Profesori din Marea Britanie și experți din cea mai modernă rețea de sănătate din România. Totul despre cine îți va preda la facultatea noastra!

Profesori din Marea Britanie și experți din cea mai modernă rețea de sănătate din România. Totul despre cine îți va preda la facultatea noastra!

Cariera de asistent medical este în mai multe topuri care îi dovedesc importanța și relevanța, fiind o meserie necesară nu doar sistemului medical, ci întregii societăți. Ultimele studii clasează această profesie pe locul I și din punctul de vedere al câștigurilor salariale. Indiferent de provocările care vor apărea pe piața munci, această carieră va rezista testului timpului. Pentru a fi însă un asistent medical de succes ai nevoie atât de vocație și pasiune, cât și de un parcurs educațional de cea mai bună calitate care să te propulseze.

Academia Europeană pentru Asistenți Medicali este facultatea care îți oferă un program de licență de 3 ani cu specializarea de Asistent Medical Generalist, model educațional dezvoltat în parteneriat cu Coventry University. Acest model înseamnă și că te vei bucura de următoarele beneficii:

  • O parte din profesorii care îți vor preda vor fi din Marea Britanie
  • Diploma pe care o primești va avea recunoaștere globală
  • Dezvolți experiență internațională, direct la tine în țară
  • Cursurile se vor desfășura în limba engleză

Alături de profesorii de la Coventry University din Marea Britanie, vei avea alături experții din Rețeaua REGINA MARIA, organizație fondatoare a instituției noastre. Rețeaua este cunoscută printre altele pentru dotările moderne de care dispune și pentru medicii cu recunoaștere, în țară și nu numai. Rețeaua dispune de 22 clinici proprii (în București, Cluj, Brașov, Constanța, Pitești și Bacău) și peste 141 de clinici partenere, deținând în același timp 4 spitale și 11 laboratoare. În multe dintre acestea vei putea chiar tu să faci practica încă din anul I, alături de experții facultății!

La Academia Europeană pentru Asistenți Medicali, profesorii care îți vor preda au experiență reală în domeniu, dobândită în țară și în afară, în instituții medicale de ultimă generație. Dacă alegi să fii student la facultatea noastră, trebuie să știi că cei 3 ani de școală vor fi un mix între învățarea practică alături de profesori internaționali și construirea unei cariere încă din primele săptămâni de studiu. 

Cine vor fi profesorii tăi? Îți spunem în articolul nostru mai multe despre o parte dintre experții pe care îi vei avea alături și care te vor ajuta să îți construiești o carieră de succes.

George Radoicovici este Decanul Academiei Europene pentru Asistenți Medicali și asistent medical cu experiență internațională de peste 16 ani. În țară, el este parte din echipa Rețelei REGINA MARIA. În afară, George a fost manager în industria sănătății din Marea Britanie, atât în NHS (sistemul de sănătate public), cât și în sectorul sanitar privat, serviciul de ambulanță sau asistența medicală din închisori.

Daniela Duncă este Senior Nurse cu o experiență de 24 de ani în acest domeniu și Coordonator Pentru Practica Clinică a Studenților. În ultimii 4 ani, Daniela a fost asistent medical șef pentru mai multe secții: medicină internă, oncologie, endoscopie, coordonator al laboratorului de endoscopie intervențională. Înainte de această perioadă, ea a fost asistent medical șef și Coordonator Secția Obstetrică și Ginecologie. 

Daniela te va ghida în experiențele de practică pe care le vei desfășura în timpul celor 3 ani de studiu. 75% din timpul tău va fi petrecut în experiențe practice de învățare și ai şansa să descoperi 6 spitale, 44 de policlinici, 3 maternități, 23 de centre de imagistică și 35 de laboratoare medicale în cei 3 ani de studiu. În total, poți explora peste 15 secţii medicale şi 45 de specializări. Astfel, îţi va fi mai uşor să afli unde vrei să lucrezi după finalizarea studiilor, să construiești o carieră reală și să fii angajat imediat.

Alina Garofil va fi unul dintre Assistant Lectures pe care îi vei avea alături, cu studii și experiență internațională. Alina s-a dezvoltat și ca asistent medical în Londra, unde și-a dezvoltat competența clinică în îngrijirea pacienților, identificarea simptomelor complicațiilor de sănătate și cunoștințele despre procesele bolii sau experiența de tehnician asistent în secția endoscopie.

Cătălin Voiculescu este și el unul dintre Assistant Lecturer la facultatea noastră, cu experiență în țară și în afară ca asistent medical responsabil de operații vasculare, poziție pe care a avut-o atât în Rețeaua REGINA MARIA, cât și în sistemul de sănătate din Marea Britanie. Cătălin și-a conturat expertiza și ca asistent medical specialist în anestezie și asistent medical pentru chirurgie generală. 

Echipa academică din Marea Britanie și din România va fi coordonată de Link Academic Tutor – Paul Irving, Assistant Professor International Development | School of Nursing, Midwifery and Health la Coventry University.

Academia Europeană pentru Asistenți Medicali își dorește să ajute la formarea personalului medical la cele mai moderne standarde internaționale, folosind noile tehnologii de învățare, dezvoltate în Marea Britanie. Astfel, te pregătim o carieră medicală actuală și garantată, care inovează și ea odată cu noile descoperiri. Coventry University beneficiază de aceste avantaje în predare, pe care ți le aducem și ție prin programul nostru de studii.

  • Centru de simulare și învățare aplicată. Învățarea are loc prin simulare, exerciții aplicate în grupe mici și mentorat cu asistenți cu experiență
  • “Gold Standard Award” pentru predare
  • “National teaching excellence framework“,  sistemul care evaluează calitatea experienței de învățare a studenților prin comparație cu toate universitățile din UK
  • A doua cea mai bună universitate în UK din perspectiva satisfacției studenților

Dacă vrei să faci acum primul pas pentru a înțelege mai bine meseria de asistent medical, am creat pentru tine evenimentul online unde poți interacționa cu o parte din experții care vor fi profesori la facultatea noastră și afla direct de la ei totul despre această carieră! Pe 9 aprilie, ne vedem online la webinarul nostru, „O zi din viața unui asistent medical”, eveniment la care te poți înscrie deja aici!

Începe acum cariera ta medicală de succes, învățând de la cei mai buni experți din domeniu! Citește aici mai multe despre cum aplici online și ușor la facultatea noastră și îți așteptăm cât de curând aplicația!

Toate articolele
Icon Subscribe Descarcă broșura!