Admitere

Taxe și surse de finanțare

Pentru studenții acceptați până la sesiunea de admitere din mai 2020 (inclusiv) și care își confirmă locul, taxa de școlarizare este 6.000 EUR/an, cuantumul rămânând fix pe perioada celor 3 ani de studii.

Taxa de studii include accesul la cursurile, spațiile de învățare și la experții Academiei Europene pentru Asistenți Medicali.

Modalități de finanțare 

Studenții înscriși* la Academia Europeană pentru Asistenți Medicali (*au fost acceptați și și-au confirmat locul prin plata depozitului), care au dificultăți materiale în a susține costul presupus de taxa de școlarizare, se bucură anual de sprijinul echipei de management a facultății și a Rețelei REGINA MARIA, astfel pot accesa mai multe modalități de finanțare (acestea sunt cumulative).

Poți ajunge să nu plătești nimic timp de 3 ani, până la finalizarea studiilor!

Vezi mai jos cum poți accesa bursele si sursele de finanțare

6000 / an

Taxa de studiu

Bursă REGINA MARIA

1600 / an

Daca vrei sa lucrezi la Rețeaua REGINA MARIA timp de 3 ani după finalizarea studiilor, primesti o bursa speciala din partea companiei in valoare de 1.600 de EUR.*

Îți Rămâne de Achitat Doar

4400 / an

Bursă PERFORMANȚĂ

1500 / an

Pentru cei mai buni 10% studenți din fiecare an, acordată pe criterii de merit, inițial în baza scorului de la admitere și ulterior în funcție de rezultatele academice din fiecare semestru.*

SAU

Bursă Socială

1500 / an

Acordată pentru 10 studenți pe criterii legate de venitul demonstrat al familiei, cu condiția ca bursierii să aibă rezultate academice peste medie (în prima jumătate a grupei de studenți).*

Îți Rămâne de Achitat Doar

2900 / an

Finanțare prin FINS

Împrumuturile educaționale FINS special create pentru studenții Academiei. Ai acces la un împrumut conceput pentru acest program de studiu, iar banii îi vei returna doar după absolvirea facultății, într-o perioadă de maxim 5 ani.*

Îți Rămâne de Achitat

0 / an

Burse și modalități de finanțare pentru studenți

Bursa REGINA MARIA – 1600 EUR / an

Daca vrei sa lucrezi la Rețeaua REGINA MARIA timp de 3 ani de la finalizarea studiilor, primești o bursa speciala din partea companiei – in valoare de 1.600 EUR.

Burse de performanță 1.500 EUR / an

Pentru cei mai buni 10% studenți din fiecare an, acordate pe criterii de merit, inițial în baza scorului de la admitere și ulterior în funcție de rezultatele academice din fiecare semestru.

Burse sociale 1.500 EUR / an

Acordate pentru 10 studenți pe criterii legate de venitul demonstrat al familiei, cu condiția ca bursierii să aibă rezultate academice peste medie (în prima jumătate a grupei de studenți).

* O bursă de susținere se poate cumula cu o bursă socială sau o bursă de performanță.
* Bursa de performanță și bursa socială nu se pot cumula.

Job part-time la Rețeaua REGINA MARIA

Maxim 20 ore / săptămână, cu program flexibil, adaptat orarului de studiu.
Tipurile de joburi: recepționer, operator call center, infirmier, asistent medical necalificat.

Alte surse de finantare la care ai acces

Împrumuturile educaționale FINS special create pentru studenții Academiei. Ai acces la un împrumut conceput pentru acest program de studiu, iar banii îi vei returna doar după absolvirea facultății, într-o perioadă de maxim 5 ani. Detalii despre acest tip de credite educaționale pe www.hellofins.com.

Înscrie-te la newsletter