Testezi dacă ți se potrivește cariera medicală cu cea mai practică experiență! Află totul despre Nursing Camp!

Ai aflat? Meseria de asistent medical este în topul profesiilor de viitor! Ca să te ajutăm să iei cea mai bună decizie înainte de admiterea la facultate, am pregătit pentru tine cea mai bună oportunitate în care discuți cu specialiști din domeniu, vizitezi cele mai moderne spitale din țară, explorezi cariera de asistent medical prin activități practice și afli totul despre admiterea la Academia Europeană pentru Asistenți Medicali! 

Cine îți aduce experiența Nursing Camp și unde?

Nursing Camp este ocazia perfectă pentru a testa cum ți se potrivește cariera medicală și parcursul de asistent medicali! Ai oportunitatea să petreci 4 zile într-o școală din domeniul medical, cu profesori de la Coventry University (Marea Britanie) și experți din Rețeaua REGINA MARIA. Acești experți au experiență medicală, cât și pedagogică și educațională, astfel încât experiența ta să fie completă! Cunoaște o parte din experții medicali care vor și profesori la facultatea noastră prin această experiență și vezi cum se diferă un mod de învățare bazat pe practică!

Toate experiențele se desfășoară la Spitalul Ponderas (București), un spital unic în Europa de Est, certificat drept Centru de Excelență în chirurgie atât de europeni, cât și de americani. Personalul acestui spital este ultraspecializat și poți vedea cea mai nouă aparatură medicală hi-tech pe plan mondial.

Spitalul beneficiază și de opt săli în care se operează concomitent, conectate digital. Pe un video wall sunt transmise imagini din fiecare sală și medicii se pot sfătui și comunica în timpul intervențiilor, datorită sistemului de sunet integrat. Spitalul Ponderas este recunoscut și pentru chirurgia laparoscopică. În acest spital găsim și cel mai nou și performant echipament pentru analiza corporală din lume, DEXA, unic în Europa de Est. Acest avans tehnologic permite o vindecare și recuperare rapide a pacientului: în cel mult 48 de ore de la operație, acesta poate pleca acasă. Acestea și multe alte avantaje ale spitalului de ultimă generație le vei descoperi și practica direct la Nursing Camp!

Află dacă ești făcut pentru a avea o profesie de asistent medical

Nursing Camp este experiența de 4 zile adresată liceenilor care vor să afle mai multe despre ce presupune meseria de asistent medical, ce înseamnă de fapt să lucrezi într-un spital modern și să faci studiile în limba engleză, în România. Perspectiva internațională, dată de activitățile desfășurate în altă limbă și profesorii de la Universitatea Coventry, te vor ajuta să începi o carieră medicală cu deschidere extinsă, chiar de la primii pași!

Ce activități vor fi la Nursing Camp?

Experiența este construită cu experiențe graduale, care te ajută să afli din ce în ce mai multe informații despre lumea medicală. În același timp, ai ocazia să cunoști ceilalți participanți și să creșteți împreună ca echipă și individual. Veți discuta împreună despre ce roluri și responsabilități are un asistent medical și crea imaginea asistentului medical ideal, pentru a înțelege mai bine ce presupune această carieră și înțelege o nouă perspectivă. Panelul de discuții cu asistenții medicali te va ajuta să primești răspuns la toate curiozitățile și întrebările, dar și să auzi direct de la cei din domeniu cum este această carieră și ce te va ajuta pe tine să ai un drum de impact.

Experții de la Coventry University vor ține mai multe workshop-uri pentru tine, printre care și cursuri de prim ajutor și resuscitare, ce presupune să fi asistent medical sau luarea decizilor în situații de risc. Prin atelierul de venipunctură, vei completa seria workshop-urilor practice, iar quiz-ul din ultima zi îți va da oportunitatea să strălucești, arătând cât de bine ai asimilat informațiile și motivația ta de a continua acest parcurs. 

Dacă vrei să participi la Nursing Camp, urmează acești 4 pași simpli!

  1. Completezi formularul de aplicare și îți rezervi locul
  2. Vezi dacă ai fost selectat și locul ți-a fost confirmat
  3. Achiți taxa de participare (este luat în considerare costul biletului de la data aplicării în formular)
  4. Îți pregătești bagajul și curiozitățile pentru experții pe care îi vei întâlni

Prețul participării include 3 mese pe zi, participarea la toate experiențele de învățare și distracție, transportul urban, kitul de participant și cazarea.*

*În cazul în care ești din București sau ai un prieten la care să stai, costul este redus cu 200 de lei față de prețul afișat mai sus. Mai multe detalii găsești în formularul de înscriere

Vino cu un prieten și ai discount de 10% din valoarea biletului disponibil la acea dată sau vino cu 3 prieteni și aveți un discount de grup de 15%.

Există 5 burse integrale, care acoperă costul integral al participării la Nursing Camp, condiția principală fiind ca venitul părinților tăi să nu depășească valoarea de 2000 de lei NET/ persoană. În cazul în care există mai multe aplicații pentru această bursă, se va lua în calcul motivația participantului ca și criteriu de departajare. Poți aplica pentru o bursă în cadrul formularului de înscriere!

Aplică acum pentru a te bucura de toate avantajele! Primele 10 locuri vor achita o taxă de 850 de lei. După, biletul REGULAR (până pe 10 martie) va costa 1.100 de lei.

Vrei să vezi cum a arătat experiența ultimului Nursing Camp? Găsești aici mai multe poze cu activitățile! Pentru restul, te invităm să vezi cu ochii tăi cum te schimbă această experiență! 

Abia așteptăm să te cunoaștem! Vino la următorul Nursing Camp pentru a da startul carierei tale medicale! Tu ai aplicat deja?

Toate articolele
Icon Subscribe Descarcă broșura!