Virtual Open Doors | Model Educațional & Admitere

23 februarie, 17:00-18:00

Centrul European pentru Dezvoltarea Învățământului Vocațional estimează că domeniul asistenței medicale se află pe locul 2 în topul joburilor de viitor din România, cu un estimat de 192.996 de poziții deschise în următorii ani.

Vrei să afli mai multe despre ce înseamnă programul de licenţă și modelul educațional de la Academia Europeană pentru Asistenți Medicali?

Am pregătit special pentru tine Virtual Open Doors | Model educațional & Admitere, o întâlnire în care vei avea ocazia să:

Afli ce presupune procesul de admitere și de ce este important să te înscrii încă de acum;

Cunoști o parte din staff-ul facultății;

Care sunt pașii de aplicare pentru Academia Europeană pentru Asistenți Medicali

Descoperi cu ce diferă programa Academiei Europene pentru Asistenți Medicali față de universitățile de stat și care sunt beneficiile vieții de student;

Afli totul despre modelul educațional britanic oferit de Academia Europeană pentru Asistenți Medicali.

Procesul de admitere este deschis atât pentru elevii de clasa a XII-a și absolvenți de liceu, cât și pentru cei de clasa a XI-a. Alege să faci parte din comunitatea de elită a asistenților medicali!

*Prin completarea acestui formular ești de acord să primești informații despre evenimentele, serviciile și programele viitoare ale Academiei Europene pentru Asistenți Medicali

Icon Subscribe Descarcă broșura